Fredag - med eller utan pasta?
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomat- och olivfylld kyckling med bönsallad, 4 pers 600 g urbenade kycklinglår (6-8 st)
  • 2-3 msk hackade svarta oliver
  • 2 msk repade timjanblad (eller annan örtkrydda)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk hackade soltorkade tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 200-300 g haricots verts, går bra med frysta som kokas
  • 1 rödlök, i smala klyftor
  • 1 syrligt äpple, tärnat
  • 150-200 g fetaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.