2 dl vispgrädde. Relaterade Ingredienser – Vit chokladmousse / 8 portioner 2 dl vispgrädde. Glad påsk. Idag är jag och hälsar på min sambo som är i fjällen och gör en säsong som skidlärare
För den som har idétorka vad gäller påskdessert kommer här ett kycklinggult förslag som kan tillfredsställa den allra mest svårflirtade gom - en vit och fluffig chokladmousse som får sin gula färg och smak av saffran, som faktiskt inte julen har patent på som sin egen krydda
Men innan jag önskar er bloggläsare glad påsk måste jag såklart bjuda på receptet på den utlovade påskdesserten som är en ny komposition av rostad vit chokladmousse (en favorit från min Chocoholic-kurs), havtornscurd och rosamarmorerade chokladbräck av vit choklad
3 dl vispgrädde. 3 dl vispgrädde. Ugn 200 C. Botten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver i en skål, sikta ner det i äggsmeten
Skulle det vara så att ni kanske sitter och funderar på vad ni ska ha för påskdessert så har jag ett riktigt supertips till er här i så fall, i sann påsktema-anda