Vi åt den här middagen sent i tisdags kväll, så bilderna togs i köket under lysrörsbelysning. Här kommer recept på ett jättegott ris (receptet hittade jag på bloggen Culinary Hill) som smakar lika bra till räkorna som du också ska få recept på, som till en grillad köttbit eller kyckling
I torsdags kväll lagade jag mexikansk torskrygg till middag och nej – proteinbrödet var inte en del av matkassen utan mitt substitut till tortillasbrödet som skulle serveras till fisken enligt receptet
Om jag inte har helt fel är mole, dvs choklad i maten, mexikanskt. God kväll från mig. Min kollega Cecilia berättade att hon har lagat det här från min blogg, så inspirerad av henne blev jag också sugen och därför kommer här receptet igen
prusciutto, färska champinjoner, tomat, paprika, rödlök och mozzarella på den ena och den andra blev en mexikansk variant med tacoköttfärs, paprika, tomat, tacosås, jalapeno, rödlök och mozarella
Jag lovar er att om ni någonsin tänker bjuda era vänner på en mexikanskkväll eller bara vill visa hur en riktig taco smakar, så har ni här recepten på succén
Ta refried beans, den böndipp som gärna serveras till mexikansk mat, som till sin konstruktion är en släkting till hummusen, fast med grisfett (från skinka eller bacon) istället för olja och tahini och rökt, torkad chili snarare än spiskummin