Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Hacka vitlöken och de färska kryddorna. Marineradrostbiff med balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Hacka lök och vitlök. Hemmagjord marineradrostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 3 vitlöksklyftor. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 3 vitlöksklyftor
Hacka vitlöken och dom färska kryddorna (spara ev. Krydda rostbiffen med salt och peppar. Rostbiff. (Vill du ha rostbiffen mer röd tar du ut den vid ca 55°, vill du bara ha den lätt rosa tar du ut den vid 65°). 1 ½ kg rostbiff. 3 vitlöksklyftor
Skala lök och vitlök och hacka dem fint. av en gammal favorit hos oss som vi ofta använder för att "piffa" till rostbiff eller annan stek som blivit över
Rostbiff med chili och vitlök. Rostbiff och potatisgratäng – det tycker jag är riktig fredagsmat. Den här rostbiffen gjorde jag dessutom på grillen vilket gjorde den extra god och saftig
Skala lök och vitlök och hacka dem fint. rostbiff. 1 st vitlöksklyfta. 5 st marinerade soltorkade tomater. Tärna tomaterna och strimla basilika, men ta undan några blad till garneringen
Riv vitlök och klipp timjan, blanda till marinaden och häll den i dubbla plastpåsar. Rostbiff i en god marinad och en krämig potatisgratäng smakade smaskens
Serveras med en supergod vitlökscrème och gärna paprikor grillade i en bit folie, fast uppkryddade med salt, svartpeppar, vitlök, och de färska örter som finns hemma
körsbärstomatermoröttersparrisfärsk gul lökröd lökpurjolökfärsk vitlök (drog upp några färska vitlökar från landen, inte stora men sååå goda)gräslökolivoljasalt och pepparsmörSkiva alla grönsaker och lägg i ett foliepaket (dubbel folie)