Tillsätt mango chutney, buljong och syrad grädde. Fräs curry och mjöl i smör i en kastrull ca 1 min. Låt koka ihop ca 3 min och salta. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 msk curry 2 msk vetemjöl 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk mango chutney 1 dl kycklingbuljong 3 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 tsk salt
Tillsätt kycklingfonden, grädden, Mango Chutneyn, saltet och dra några varv med pepparkvarnen. Man ska alltid låta andra göra misstagen så man själv står där med ett lyckat resultat och kan le hela vägen till
Proviva Mango, kaffe. Kokt kyckling med currysåsoch råris, clementin. Äntligen är magen helt återställd och proverna jag lämnade på VC visade inga tecken på gluten- eller laktosintolerans
Jag har använt kycklinglår i det här receptet men har man tid kan man koka en kyckling eller höna och på köpet få en mustig buljong som kan användas till såsen
Värm och servera med kokt ris, kokta morötter ochmango chutney. mango chutney. Skala och hacka lök och äpple och fräs tillsammans med curry i en kastrull med smör
Lägg i färsen, löken, mango chutneyn och blanda till en jämn smet. ½ dl mango chutney. Blanda ströbröd, grädde, ägg, senap, salt och peppar i en bunke och låt svälla någon minut
Blanda grädde, curry, mango chutney, pressad vitlök och salt i en bunke. Tycker man om varm frukt i mat så kan man fylla på med mandarinklyftor, ananasbitar och/eller äppelbitar som också passar till currysås