Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Mango Chutney och Västerbottenost, visst låter det litekonstigt. Vi åt det till förrätt i helgen hos Louiseoch Calle, och jag kommer absolut att göra det fler gånger
Supergott med det söta imango chutneyn och det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn ochmysig helg med promenad, liteshopping, tv och mycket god mat ochfika
IngredienserPortioner. 4 4 port basmatiris eller annat ris 1 gul lök ca 600 g strimladkycklinglårfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja 1 msk curry 2 dl vatten 2 msk kycklingfond eller buljongtärning (2 msk fond motsvarar 1 tärning) 1 1/2 dl matlagningsgrädde ev majsstärkelse (Maizena) 2 msk persilja 1 1/2 dl mango chutney salt och peppar att smaka av med Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5. - Rabatt Guldfågeln Ca 600-950 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.