Blanda senap, honung, vitlök, citron och chili, bred ut över laxen. Jag och Ida som inte är så förtjust i senap blev lite oroliga eftersom det luktade så mycket senap när fisken kom ut ur ugnen
Finhacka dillen och blanda med creme fraiche, majonnäs och senap. Skala och grovhacka löken. Lägg dem i en ugnsfast form och ringla över olja och honung
Vispa samman äggulor, senap och vinäger. majonnäs och gräslöksolja, varmrökt lax och picklad rödlök. Häll lagen över löken och låt stå kallt minst en timme
TipsServera med en snabb senapsdressing. Grädda mitt i ugnen tills potatis och lax är genomstekta. Tänk på att grönsaker som blir klara snabbare än potatis och lax blir som godast om man lägger i större bitar eller tillsätter dem mot slutet
Finhacka dillen och blanda med creme fraiche, majonnäs och senap. Skala och grovhacka löken. Lägg dem i en ugnsfast form och ringla över olja och honung