Serverat med rostade mandlar, granatäpple och en kall yoghurtsås med myntaoch harissa. Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscous med färsk myntaoch torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili
Tillsätt squash, granatäpple, tranbär, myntaoch persilja. Blanda alla ingredienser till yoghurtsåsenoch servera till lammet med couscoussalladen, bröd och oliver
Smaker som vitlök, mynta, rosmarin och chèvre passar bra till lammet. Här valde jag rikligt med vitlök (i ett försök att jaga bort diverse förkylningar) och smaksatte det milda ärtmoset med frisk mynta
mynta - färsk. yoghurt. lammracks. Blanda alla kryddorna och marinera lammracksen, låt svalna i kylskåpet i 7-8 timmar. Värm ugnen till 225 grader, grilla sedan lammracksen i 6 till 7 minuter
Yoghurten med gurka ochmynta kallas mast-o-khiar. Medan man väntar kan man svänga ihop salladen ochyoghurten, yoghurten blir bara godare ju längre den får stå till sig och låta smakerna utvecklas
Köttet blir mört och full med smaker, SÅ GOTT. En äkta Indisk lammcurry som smakar helt fantastiskt. Blanda ihop alla ingredienser och ställ i kylen en stund innan servering