Jag är en lakritsälskare och har alltid varit så nu har jag provat på en lakritstryffel gjord av. marabous saltlakritschoklad ,god tyckte jag men min familj som inte helt delar min passion för lakrits var inte lika förtjusta i den
När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar
Macarons var ett tag sedan, och med lakritstryffel blev första gången jag provade. Bred på en klick tryffel på hälften av kakorna och lägg hälften uppe på och tryck i hop lite grand
)Här kommer ett recept på en tryffel gjord på vit choklad som är rullad i krossade lakritsflakes. LakritsflakesBörja med att smälta smör och vispgrädde i kastrull på svag värme
Receptet på lakritstryffeln har jag tagit från Annika Rognebys senaste bok Bakglädje & LCHF. Gjorde lite olika chokladtryfflar, en med smak av lakrits, en med pepparkakssmak och en med nötter
Sa jag att pannacottan var smaksatt med lakrits…mmmmm. Igår blev det en hel del aktivitet i köket. Peter kom hem från sin konferens så jag kunde släppa loss lite och skapa lite nya recept