Lövbiff rosepeppar recept

Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Parmesanfylld lövbiff med dragonsås

Lägg fyllning på ena halvan av varje lövbiff och vik ihop. 600 - 700 g lövbiff. Börja med fyllningen. Skiva purjolöken fint och fräs den mjuk i olivolja, utan att den tar färg

Lövbiff med äpple

Under tiden bryn lövbiffen hastigt i 2-3 omgångar i en het stekpanna med olivoljan. 600 g lövbiff, skuren i strimlor
Plankstek med lövbiff och béarnaisesås

Plankstek med lövbiff och béarnaisesås

4-8 skivor lövbiff, totalt 500 g. 4-8 skivor lövbiff, totalt 500 g. Plankstek är en riktig nyårsrätt. Lyxa till det med egen béarnaisesås så kommer du definitivt imponera på gästerna
Nötrullader med kantarellfyllning

Nötrullader med kantarellfyllning

600 g innanlår av nöt eller lövbiff lök. 600 g innanlår av nöt eller lövbiff lök. Detta är en riktig festrätt
Kryddig köttgryta med skogschampinjoner

Kryddig köttgryta med skogschampinjoner

Strimla lövbiffen. Lägg i lövbiffen i grytan och bryn med smör. 600 g lövbiff (eller grytbitar av nötkött). 600 g lövbiff (eller grytbitar av nötkött)

Pasta med lövbiffssås, rosépeppar och persilja

PASTA MED LÖVBIFFSSÅS, ROSÉPEPPAR OCH PERSILJA4 portionerCa 300 g tagliatelle (bandspaghetti)eller annan pastasort4 lövbiffar, 350 - 400 g1 - 2 msk smör eller margarin2 hackade gula lökar2 - 3 msk vetemjöl4 - 5 dl mjölk½ - 1 tsk salt2 - 3 msk dijonsenapca ½ dl syltlök1 - 2 tsk krossad rosépepparhackad persiljaKoka upp pastavattnet, lägg i pastan och beräkna koktiden enligt anvisning på förpackningen. 4 lövbiffar
Mumsig lövbiffsgryta

Mumsig lövbiffsgryta

Strimla lövbiffsskivorna och stek i samma panna som baconet stektes i. 5 hekto skivad lövbiff. 1. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek

Lövbiff med rosépeppar

Strimla lövbiffen fint. Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. 400 g lövbiff

Lövbiff med smak av gräslök och rosépeppar

4 port400 g lövbiff1 gul lök250 g färsk svamp2 msk smörsalt, peppar2 dl vatten200 g philadelphiaost med gräslök1 msk dijonsenap2 msk hackad gräslök1 tsk krossad rosépepparStrimla lövbiff, hacka lök, klyfta champinjonerna och stek i omgångar i smöret och krydda. 400 g lövbiff

Lövbiff fylld med dragonfärs

Lägg en klick färs på en lövbiff, rulla ihop och fäst med tandpetare. Är lövbiffarna stora, dela dom så du får 8 biffar. 4 skivor lövbiff ( stora eller 8 mindre)

Ostfylld lövbiff

Fördela fyllningen i klickar på lövbiffarna, vik dubbelt och fäst med tandpetare. Servera lövbiffarna med såsen, basilikablad, sallad pasta eller klyftpotatis

Lövbiff & pasta

Här kommer en pastarätt med lövbiff & rosépeppar. Strimla lövbiffen fint. Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra

Lövbiff med blomkål och rosésmör

Hetta upp största stekpannan till maxvärme, lägg i 1 msk smör och stek lövbiffarna någon minut på varje sida. 4 lövbiffar à 100–125 g

Biffgryta i rosépepparsås

Rör i fonden, buljongtärningen, lite salt och rosepepparen. 600 g lövbiff. Dela purjolökarna på längden och skölj noga

Svampfyllda rullader i gräddsås

Lägg lövbiffen på en skärbräda, salta och peppra. 600 g lövbiff. Skala och hacka löken. Ansa och skär svampen i bitar

Pepparbiff i ugnen.

8 skivor lövbiff ca 500 g. Strimla köttet. Skala och finhacka löken. Låt svampen rinna av. Lägg kött, lök och svamp i en smord eldfast form