) Det fickblipepparbiff med en underbart god potatisgratäng samt grönpepparsmör. Förutom att köttet av någon anledning var ganska segt så blev det väldigt gott
Tvätta potatisen och dela ibitar. Skala och skiva löken. Servera med lökmarmeladen, potatis och sallad. Rosta i ca 25 minuter. Fräs den mjuk i 1 msk smör utan att den får färg. Tillsätt honung och vinäger och sjud tills vätskan kokat in, ca 10 minuter. Krydda köttet och stek det i smör ca 3 minuter per sida. 4 st potatis. 1 msk olivolja. 2 msk smör eller margarin. 5 msk rödvinsvinäger. 2 st pepparbiffar
Servera pepparbiffen med ugnstomaterna, klyftpotatisen med rödlök, konjak- och pepparsåsen samt grönsallad som förslagsvis babyspenat toppad med liteolivolja samt balsamvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.