Fräs löken i smöret och tillsätt timjanen, svetta runt. Tycker om att göra paj i en springform för ofta blir pajen lite högre och dessutom blir pajdegen välgrädad på sidorna vilket jag tycke rär gott
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliserad lök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Fräs hackad lök, paprika, skinka och mjöl tills löken är mjuk, men inte brynt. Mixa pajdegen i matberedare, knåda och tryck sen ut den i en paj- eller ugnsfast form
Hacka lökenoch låt den fräsa med. Vi passade på att göra två pajer när vi ändå var igång, dels medelhavspajen och sen även den här kantarell- ochskinkpajen
~blanda broccoli, skinka, lökoch ost i skalet och slå över äggstanningen. Så jag har gjort egna köttbullar som ligger i frysen, och igår gjorde jag en broccoli ochskinkpaj