Häll äggstanningen över skink- och ostblandningen. Eleverna lagade riktiga franska klassiker, nämligen löksoppa till förrätt och en QuicheLorrainemed en supergod sallad till varmrätt
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Men det funkar så klart med riven ost eller varför inte mozzarella i skivor. Krydda köttfärsen med salt, nymalen svartpeppar, vitlökspulveroch torkad oregano
Men självklart går det bra att dryga ut portionantalet med basmat såsom pasta, ris eller potatismos. Gör under tiden iordning basmat i form av pasta, ris eller potatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.