Rulla med lätta händer ut bullar i önskad storlek, täck över, och låt jäsa på nytt en halvtimme. Resultatet blev de här riktigt goda bullarna, som passar utmärkt som frukostbullar t ex
Sist hon och hennes familj sov över blev det lite gröt kvar som jag ställde i kylen och som någon dag senare förvandlades till jättegoda frukostbullar tillsammans med en likaledes överbliven potatis och lite annat smått och gott
Bullarna är även lätta för barnen att hjälpa till med och uppskattas av alla åldrar. Supersnabba frukostbullar8 st3 dl vetemjöl3 dl grahamsmjöl1 dl grovt rågmjöl1 dl havregryn½ dl solrosfrön4 tsk bakpulver1 tsk salt1 dl flytande margarin/smör- och rapsolja3 dl filmjölkSätt ugnen på 250 grader Blanda ihop mjölerna med solrosfrön, bakpulver, havregryn och salt. Snabba frukostbullar med prästost och fikonmarmelad 8 st
Lätta att göra och alldeles underbara att servera med gott pålägg till helgens frukostar. Idag tänkte jag att jag skulle dra till med ett recept som kan komma väl till pass nu in för helgen, nämligen ett recept på frukostbullar
Bullarna ska kännas lätta och låta ihåligt när man knackar på undersidan. I väntan på de färska nässlorna bakar jag fiberrika frukostbullar med malda nässlor