Googlade efter nytt marinadrecept med färsk ingefära och lime i och hittade ett recept som förutom dessa två ingredienser innehöll Thaisoja, men inte heller det hade jag hemma, så jag tog helt enkelt och bytte ut Thaisojan mot kinesisk soja
1 msk soja. 1 msk soja. Den här marinaden gör vi nästan alla gånger vi ska marinera kyckling. För har man en gång gjort den vill man knappt ha någon annan längre
Kycklingmarinad med za’atar. Nu senast marinerade jag kycklingklubbor i en marinad gjord på za’atar, japansk soja, citronsaft, vitlök, salt och svartpeppar
valfri kycklingmarinad eller (soja, olja, salt och peppar till pensling). Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingen med soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Vi blev nöjda med lunchen bl a med en kycklingmarinad som vi höftade ihop på ingefära, vitlök, japansk soja & honung för mycket av allt utom möjligtvis honungen