Den här skagenröran är även god i krustader, på crostini eller som tillbehör till ugnsstekt lax. 200 g kräftstjärtar, räkor eller en blandning av båda. 200 g kräftstjärtar
I med kräftstjärtar, osten och paprikan. Bred på crostini och servera direkt. Kräftstjärtsröra4-6 portioner2 burkar kräftstjärtar1 fetaost1 gul paprikaSkär i mindre bitar. 2 burkar kräftstjärtar i lag á 400 g2 små finhackade rödlökar1 dl hackad dill3 dl riven brännvinsost5 cl Skåne eller annat kryddat brännvin2 gelatinblad4 dl creme fracihe1 krm cayenneflingsaltTopping. Sardellröra på crostini1 burk sardeller i olja1 färskost med vitlökssmak 200g3 msk hackad persiljapepparcrostini med persilja och vitlökssmakHäll bort oljan och hacka sardellerna. 2 burkar kräftstjärtar