Under tiden du väntar på att pizzan ska bakas färdigt kan du förbereda nästa pizza på samma sätt. Jag brukar göra hemmagjorda pizzor och piroger som jag fryser in för att enkelt kunna värma i mikron eller ugnen då man inte alltid har tid för att laga mat
Har man som jag och Johan valt en hälsosammare livsstil så är det inte ett alternativ att beställa hem en pizza trots att det kan kännas enkelt och bekvämt
Pizza på crack kan jag meddela. Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Gårdagens smaker på min pizza var såååååååååå goda och jag är otroligt glad att jag är så nyfiken och öppen för att testa nya smaker så mankan upptäcka alla dessa underbara smaker som finns i världen
Se till att degen kan röra på sig ovanpå skivan innan man fyller på med tomatsås och fyllning. Den kan vara bra och en viss lättnad infinner sig när det faktiskt står klart att det varken är en sconesmix eller ”deg i exploderande rörtub” som ska utgöra min pizzabotten
Björn la på ost på kanterna innan han gräddade sin pizza på söndagen så det funkar också om man vill ha extra kalorier, lika bra att köra all in liksom ha ha
Pizzadegen är ju så klart grunden i det hela, är den kass kanman lika gärna ge upp. Hacka upp krukan med basilika, det räcker om du hackar grovt (eller har i hela blad, vad du nu föredrar), låt såsen koka upp tillsammans med basilikan
Om man inte vill göra deg själv så finns det hyfsade färdiga degar i kyldisken som man bara rullar ut eller så gör man på bakpulver så man slipper jäsningen och kan baka ut pizzorna direkt
Köttfärsen kan bytas ut till kebabkött om man vill. Häll i halva paketet med mjölet blanda ihop fortsätt tills degen släpper ifrån kanterna och kladdar ej på händerna
Självklart kanman göra egen knäckepizza men det frysta alternativet är bara sååå smidigt att köpa med sig till jobbet en stressig dag, eller varför inte till stugan eller husvagnen såhär i sportlovstider