Hickory revben koka recept

Smakrika ribbs med klyftpotatis

Smakrika ribbs med klyftpotatis

När revbenenkokat klart lägger du upp dom på en plåt eller i en ugnsform. ca ½ kg tunna revbenspjäll. Blanda detta o häll över revbenen
Revben

Revben

Hickoryrevben. Koka upp lagen och lägg i revbenen. Dessa reven kokas i liquid smoke. Idag ska ni få mitt recept på revben
Sticky Ribs (revbensspjäll)

Sticky Ribs (revbensspjäll)

Maxa värmen på spisen och koka ner marinaden. Men lite bakning och dessa utsökta revbensspjäll kommer jag ändå försöka få till
Rökta Sparribs för grillen

Rökta Sparribs för grillen

Revbenen är klara när de har fått en fin färg av hickoryrök och att de lossnar från benen. Gnid in kryddblandningen i revbenssjällen väl och låt dessa vila i kylskåpet under 4 timmar. Lägg i grillen den våta hickoryspånen, grilla med locket på i 3,5-4 timmar. Man kan även koka dem först i en gryta med hjälp av en god köttbuljong, Morötter, lök, äppelklyftor, annanas, salt, peppar, grillkrydda, apelsinjuice och smoked liquid i 50 minuter och låta dem dra i buljongen över natten och sedan grilla dem som vanligt. 3 kg Revbenspjäll. 230 g hickory rökspån som har legat i vatten

Sås - Barbecue

Servera till Hickory Ribs ½ l katrinplommon. Om såsen är för lös koka den under omröring utan lock till önskad koncistens

Wet Ribs

Rökflis av hickory. Koka upp och låt puttra på svag värme i ca 1 min. Efter 4 timmar plockar du av revbenen och penslar med din egengjorda BBQ-sås

Barbecue Ribs

Häll på hickory och täck med vatten. Lägg revben, kryddor och alla grönsaker i en rejäl gryta. Låt det sakta koka upp