Väldigtmumsig smulpaj. Blanda hallon,socker o juice o skal från båda limeni en skål. Nyp ihop smör,v. det ska va lite större smörklumpar o inte så "torrt"
hallonpaj,. När man får till en mördeg riktigt bra så blir det hur gott som helst att göra småminipajer av som blir både knapriga och som faller sönder när man tar en tugga
Testade en enkel smördeg (kavlad deg som viks flera gånger för att skapa skikt) i dag som jag sedan gjorde en liten jordgubbspaj med lock och även småhallonpajer på pinnar
Gör småformar av aluminiumfolie så det blirupphöjning runtom. Ikväll va vilite sugna på paj. Hade varitsmidigt med portions pajforfar men såna har viinte än i vårat hem
tryck ut deg i fyra småformar så jämnt som möjligt och inte för tjockt. så slängde ihop dessa hallonpajer som jag toppade maräng till efterätt, lite choklad föll nog in också
Smörj formarna med smör och lägg i bären. För oss vuxna blev det tvårätters middag med risotto (receptinspiration från Winendine) och fläskfilé samt hallonpajer
Nektarin och hallonpajeriminiformat, alldeles lagom och supergoda. Visade er de småminipajformarne som jag fick och lillasysterficklikadana och båda två likaivriga att testa
Det smakade verkligen som hallonpaj, mums. Nedanför hittarni receptet ”Pajerna” (för småformar för endast en) toppades med jordnötssmör och åts med ett ägg- och kesoknäcke vidsidan om