Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Bläckfisk behöver inte var segt som suddigummi, här är den långsamt tillagad i en god tomatsås och riktigt mör
Skölj och dela paprikorna rakt igenom på längden. Då paprikorna börjar bli svedda i botten och få en lite gulaktig ton ovanpå fyllningen börjar de bli klara
Jag är helt såld på grillen alltså. Halvera och kärna ur paprikorna, fyll dem med ostblandningen. Tryck till blandningen lite, så den "sitter kvar" i paprikorna lite
Lägg sedan på locken och paprikorna är redo för grillen. Nu när jag sitter i soffan och tittar igenom korten i kameran kom jag på att jag har ju glömt ge er receptet på de goda köttfärsfylldapaprikorna som Leif grillade åt oss för ett tag sedan
Dagens grill bestod av en ostspäckad fläskfilé, bakpotatis, korv, paprika, tomat och halloumi. Och när vi pratar om ostspäckad så menar vi verkligen späckad
Skär toppen av paprikorna, spara toppen. Rör ihop ingrediensernatill fyllningen och fyll paprikorna med dengenom att lägga fyllningen i en fryspåse, klippa hål i etthörn och spritsa ut massan
Fyll kycklingfiléer med mozzarella , basilika o soltorkade tomater. Grilla. Ta så mycke ni tror ni äter. hacka morötter o paprika i stavar , lägg i form o ringa över olivolja , sweet chilisås o salt
smakrika små paket fyllda med potatis och grönsaker. Vissa av er kanske dammar av grillen i helgen. Kör paketen på grillen ca 7-10 minuter tills alla smaker fått gotta ihop sig
kamben som skulle få en åktur i grillen de sent skulle glömma. Jag hade en idé om att ställa en behållare med plommonsaft i grillen så att kambenen skulle ta smak av ångan som skulle uppstå
Vi har även testat Köttfärsfylldapaprikor, som vi länge haft på vår mat-lista, men inte gjort. Fyll paprikorna med köttfärsblandningen och toppa med mozzarellan