Griljering recept

Klassisk griljering julskinka

Klassisk griljering julskinka

Yield. 4. Cook Time. 60 Min. Liten jultallrik med köttbullar, julskinka, rödbetssallad och potatisgratäng. 6 st
Griljering till färdigkokt skinka

Griljering till färdigkokt skinka

Skölj av skinkan och skär bort all svål. Rör ihop ingredienserna. Pensla blandningen runt om skinkan. Griljera i ugn på 200 grader i ca 15min
Julskinka, griljering

Julskinka, griljering

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Griljering 2 st ägg 2 msk potatismjöl 1 dl senap grovkornig 1 dl ströbröd Skinka 1 st färdigkokt julskinka Köp receptet
Griljering av skinka

Griljering av skinka

Ta bort svålen på den färdiga skinkan och bred på griljeringen. Blanda ihop alla ingredienser utom ströbrödet
Griljering till skinkan

Griljering till skinkan

1 ägg. 4 msk senap gärna skånsk. 1 msk socker. 1/2 dl ströbröd. Sätt ugnen på 225˚C. Blanda samman ägg och senap väl i en skål

Griljering till julskinka

Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering. Räcker till ca 2 kg skinka. 1. Sätt ugnen på 225 grader
Griljering till skinkan

Griljering till skinkan

1 ägg. 1 msk råsocker. 3 msk senap. Blanda och pensla på skinkan. Strö över ströbröd och sätt in i 200 grader i 7-8 min
Griljering

Griljering

Sätt ugnen på 200 grader c. Lägg skinkan i en långpanna. Blanda äggula och senap, pensla blandningen på skinkan
Griljering till färdigkokt julskinka

Griljering till färdigkokt julskinka

Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Griljering för julskinkan

Griljering för julskinkan

Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering. Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering
Griljering utan sött

Griljering utan sött

Osötad griljering. 1 äggula. 2 msk hemlagad osötad senap. 1 krm gurkmeja (för färgens skull). 1/2 - 1 krm malen vitpeppar
Julskinka med härligt knaprig griljering

Julskinka med härligt knaprig griljering

Pga att den var helt borta var det svårt att få griljeringen att stanna kvar när man skar upp skinkan och jag som älskar just denna fettrand saknade den på smörgåsen under senapen