Pga att den var helt borta var det svårt att få griljeringen att stanna kvar när man skar upp skinkan och jag som älskar just denna fettrand saknade den på smörgåsen under senapen
20 3 kg rimmad skinka Griljering 1 ägg 2 msk senap 2 msk fransk senap 1 msk socker majsstärkelse (Maizena) 1/2 dl ströbröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Det är alltid snyggt att griljera skinka fast jag aldrig ser någon som äter upp den. Det är också en av de saker som luktar riktigt mycket jul när man gör det
Per Morbergs julskinka3 kg julskinka (rimmad) 8 kryddpepparkorn 2-3 lagerblad. 1Grilljering till julskinka1 dl svensk senap (blandad med skånsk eller Colman'
Man tager vad man haver och denna gången blev det en kryddskinka på cirka 3 kg. Ett fantastiskt gott alternativ eller komplement till den klassiska julskinkan
Att laga seitan är jätte enkelt och att göra seitanskinka är inte heller svårt. De här seitanklumparna väger 600g styck och är gjorda på 20dl vetemjöl vardera
Ställ in i ugnen i ca 20 min för griljering. I år är faktiskt det första året som jag har tänkt att äta så mycket vegetariskt och veganskt som möjligt på jul
Om man griljerar en skinka i oktober så heter det "helgskinka". Men det smakar ändå JUL. ) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himla smidigt och blev bättre fördelat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.