Ta ut formen och lägg på biffarna ringla över lite olivolja på biffarna och in i ugnen igen. Blötlägg brödet, i vatten (går även bra med rött vin om det finns) krama ur vätskan, smula det och blanda med de andra ingrediensern till biffar
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
till köttbullarna så de blir lite som biffar och lägg på en bricka. Inlägget Grekiska köttbullar med syrlig klyftpotatis dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag gillar medelhavsmat så det blev grekiskabiffarmed tzatziki och klyftpotatis. Biffarna. Skala och skör sötpotatisen, blanda runt med olivolja och lägg i en bakplåtsklädd långpanna
Rör ner i äggsmeten tillsammans med färsen. Forma smeten till biffar och vira 1-2 skivor bacon om biffarna. Stek biffarna i ugnen i ca 30 min på175 grader och servera medklyftpotatis och ugnsrostade grönsaker. 500 g älgfärs ( Funkar lika bra med annan färs)