Skölj kycklinglårfilernai kallt vatten, torka på hushållspapper och renskär. Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock
Att slänga i ett par frysta eller färska hallon är inte heller så dumt. I detta fallet sköter sigkycklingen själv iugnen under ett par timmar och det som i så fall tar tid är att hacka grönsaker
Värm upp de frysta hallonen så de precis kokar. Medan kycklingen steks så stek pommesen under tideniugnen med kycklingen, ni kan sätta kycklingen underst efter första stektiden
Jag köpte ekologiskakycklinglår med skinn och ben men du kan även använda urbenade. I en Crock-Pot och Nordic Cooker behövs intelika mycket vätska som vidkokning på spis, iugn och i Wonderbag
Har du stora kycklinglår så får du göra om proceduren ytterligare en gång. Som vanligt tycker jag att man lika gärna kan göra dubbelt upp när man ändå har ingredienser framme och ugnen varm
Lägg kycklingeni en ugnssäker form. Vänd då och då och pensla hela tiden med hälften av mandusåsen. Förra helgen när vi var hos Hanna tipsade hon om denna Koreanska kycklingrätt
I fredags drog Adam fram en påse frystakycklinglår och för att de inte skulle blidåliga slängde jag in dem iugnenigår med litetandoori masala och spiskummin