Frikadeller med parmesan i tomatsås recept

Frikadeller i tomatsås

Frikadeller i tomatsås

Blanda färsen med ägg, tomatpuré, parmesan, persilja, salt och peppar. Smaka av med salt. rivenparmesan & färsk persiljatillgarnering
Frikadeller i tomatsås

Frikadeller i tomatsås

Smaksätt sedan med salt, oregano, spiskummin, svartpeppar, rivenparmesan och en pressad vitlöksklyfta
Frikadeller i tomatsås

Frikadeller i tomatsås

Blanda parmesan, ägg, vitlök, koriander och generöst med salt och peppar i en bunke. Servera frikadellernamedspagetti
Frikadeller i Tomatsås med Råris

Frikadeller i Tomatsås med Råris

Blanda alla ingrediensertillfrikadellerna, forma tillmedelstora köttbullar. Frikadeller. Stek löken och vitlöken  i en ganska stor kastrull, var noga med att inte bränna löken
Frikadeller i tomatsås

Frikadeller i tomatsås

Blanda färsen med ägg, rivenparmesan, strömald fibrex och pressad vitlök. Jag serverade frikadellernamed squashpasta, kokta vaxbönor och stekt broccoli
Frikadeller i Tomatsås med Råris

Frikadeller i Tomatsås med Råris

Blanda alla ingrediensertillfrikadellerna, forma tillmedelstora köttbullar. Frikadeller. Stek löken och vitlökeni en ganska stor kastrull, var noga med att inte bränna löken

Frikadeller i tomatsås

Köttbullar kokta itomatsås, smaksatt medparmesan, vitlök och hackad persilja. Pasta medFrikadelleritomatsås
Slökokta jumbofrikadeller i tomatsås

Slökokta jumbofrikadeller i tomatsås

När de är klara är det bara att skopa upp och servera, jag körde medtagliatelle och rivenparmesan. I en slow-cooker, börja medtomatsåsi botten, lägg sedan i köttbullar, sedan mer sås, och så vidare