Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör medförslagsvis en stavmixerochfinfördelar dom större bitarnaoch skalen till önskvärd storlek
Servera biffarnaovanpåaubergineskivornamedtomatsåsoch bulgur eller pasta. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas påmiddagigenoch jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här liteinnan frukost med kurrande mage
Tillsättbacontärningarnaochvitlökenoch fräs på svag värme tills allt baconblivitlitekrispigt. Blanda pastan medbaconetoch servera med mer rivenparmesanost
Stek påmedelvärmei olja tills de mjuknar. Låt ärtfärsen steka medlökblandningeni några minuter, rör om ochtillsätt ev lite vatten för att undvika att det bränns vid
Jag tycker smaken ochsaftigheteni jordbubbar 'giftersig' mycket bra med kött faktiskt. Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilémedfärskpotatissallad
Parmesanost. Koka ur allt vatten ur kantarellerna i en torr stekpanna. strimlat. finhackad. Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Stek fläsket ilite smör påmedelvärmei ca 10 mintills det blivitknaprigt. Lägg ut ruccolan påtallrikar, toppa med kantareller ochsidfläskoch hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en litenpåse). 200-300 g sidfläsk. 700 g - 1liter kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.