pasta medtomatsåsochsalsiccia. Stek salsiccian på medelhög värme till korvarna fått fin färg. Antingen gör jag tomatsåsen helt från scratch eller ännu snabbare med konserverade cocktailtomater från Mutti
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
salsicciamed smak av rosmarinoch fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu tillanvändning, första gången vi gjorde egen korv ochriktigt bra blev det
• Häll olivoljani en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa meddinafavorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhuskenoch blanda till en slät smet
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar ochpeperoncino. När jag gjorde Kycklingmedchorizosist så blev jag sugen på att göra egen chorizoigen
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot igipsoch rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar ochskridsko-jagande, middagaroch födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Femtioelva svängar senare så är jag numera även bra på att återställa ochsäkerhetskopiera fram ochtillbaka då jag fått göra det flera gånger om med hjälp av Apples grymma support
Till squashen gjorde jag köttfärsbiffar smaksatta medbasilikaoch en tomatsås. Igår var jag tillsammansmedfamiljenochtittade på flyguppvisningoch på kvällen åkte vitill stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.