Låt allt fräsai smör medan pastan kokar. Några körsbärstomater på kvist sjöng på sista versen så fick utgöra basen i såsen, tillsammans med lök och vitlök
Tillagning av Hummern. Hetta upp en stekpanna till medelvärme med olivolja och smör, när smöret har tystnat så lägg i lök & vitlök, fräs tills den blirgenomskinlig den får inte ta färg
Låt fräsa några minuter utan att få färg. Krabba, hummer eller räkor smakar såserna också finttill. Du kan till exempel smaksätta den med Saffran, Vitlök, Sweet Chili, Pepparrot eller nån annan smak Du tycker passar till skaldjur
Lyxigskaldjursrisotto med hummer – gör så här. Halvera hummern och plocka ut allt kött. vitlöksklyfta. Skrubba musslorna, släng bort trasiga och de som inte sluts när de knackas i köksbänken
Varför har det inteslagitmigtidigare att bara fräsa på en massa god fisk med skaldjur och grönsaker, servera det ur en paila, det typiska lerfatet och kalla det för Pailamarina
Till huvudrätt åt vigrillade havskräftor, hummer och räkor. Jag grillade på dem neutrala och penslade sedan på ihoprördolivolja, hackad vitlök, havssalt och persilja
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna som får fräsa med någon minut. Gratineradhummer. Hetta upp en rejäl skvätt olivoljai en stekpanna och tillsättvitlök och chili