Tillsätt tomatpuré, hummerfond och vatten. Servera med kokt ris, aioli och något gott bröd. Här ska ni få ett smarrigt recept på en fiskgryta med lax, torsk och kräftskjärtar
Häll på krossade tomater och fiskbuljongtärning och rör om. Frusen fisk är rätt trist. Då är det bra med sådana här recept som piffar till själva fisken och ger den smak
Servera med ris samt en sallad med tomat, paprika och champinjoner som bas. Häll tomaterna över det puttrande, blanda och tillsätt sedan crème fraichen
Häll sedan i krossade tomater och grädden och rör om. Servera genast grytan till bröd och/eller ris. Receptet är anpassat efter ett bidrag i Halvåtta hos mig som ni kan hitta här
Fiskgryta allt i ett, med extra allt. Seafood & fish som jag använt i detta recept innehåller bland annat tomat, paprika, lök, vitlök, chili, gurkmeja, saffran, morot, fänkål och dillfrön
För att kompensera för det har jag dels använt mig av både kombu och nori – dvs två sorters alger i buljongen för att få till en schysst havssmak, och sedan använt mig av en kombination av olika grönsaker och proteinkällor för att få till den där varierande konsistensen som en fiskgryta med både torsk, lax, musslor och räkor har
Blanda med löken, svampen och morötterna och tillsätt krossade tomater, pastasåsen och lite vatten. Receptet hittade jag i Coops medlemstidning som är en guldgruva för vardagsmat
Skölj och tärna tomaten. Servera grytan med potatis eller ris och strö över räkorna. Istället lagade jag en fiskgryta med saffran som avslutning på halloween, som åtminstone hade den rätta orangea färgen
Servera med kokt ris och lite spenatblad. Vill du ha fler recept och inspiration. Tillsätt de krossade tomaterna, tomatpurén, mjölken, grädden, örtsaltet, svartpepparn, saltet, den torkade basilikan och eventuellt det vita vinet till kastrullen