Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Västerbottenstoast med hummerröra. Klicka ut creme fracihe och rom. Lägg upp på tallrikar och garnera med rom, rödlök, en klick crème fraiche och en citronklyfta
Toast med marinerad bresaola, chevré och pinjenötter. Klicka ut creme fracihe och rom. rom. Rör ner räkosten och cremefraichen försiktigt så att det inte klumpar sig
Till förrätt gjorde vi en Toast Skagen med hemmagjord majonnäs förstås, se recept här. Lägg upp ordentligt med skagenröra, toppa med stenbitsrom och en citronskiva
En riktig klassiker till förrätt. Garnera med rom, citron och dill. Toast skagen, 4p. Blanda med 1/2 dl majonnäs (god) och 1/2 dl crème fraiche. 1/2 dl crème fraiche
Förrätt. löjrom, alt vanlig röd rom. Blanda samman dill, pepparrot, citron, majonäs och cremefraiche. Kör nötter, mjöl och smör i matberedaren och kör sist i cremefraichen
Bred ut geggan på bröden och toppa med rom, resterande räkor och en citronklyfta. Hacka ner 50 g räkor och lägg i en skål tillsammans med majonnäs och créme fraiche