En kärleksfull meny
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk majonäs
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 4 skivor formfranska
  • 50 g löjrom
  • dill
  • citronskivor
  • Enbärskryddad filé med gin- & flädersås, 4 pers 4 skivor oxfilé eller älgfilé á 150-175 g 1 tsk salt
  • 1 ½ tsk grovkrossad vitpeppar
  • 14 hackade enbär
  • 6 cl gin
  • 3 msk outspädd flädersaft
  • 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl crème fraiche
  • ev. smörstekta kantareller att servera tillsammans med köttet
  • Vitlöksrösti, 4-6 pers./12 st 6-8 potatisar, grovt rivna
  • 1 gul lök, tunt skivad
  • 2 msk olivolja
  • 5 pressade vitlöksklyftor
  • 2 dl riven parmesanost
  • salt & svartpeppar
  • Äppel- och valnötssallad, 4 pers 1 påse ruccola
  • 1 rött äpple, i mindre bitar
  • 1 selleristjälk, i tunna strimlor
  • 1 dl valnötter
  •  
  • Dressing
  • 3 msk valnöts- eller olivolja
  • 1 ½ tsk senap (jag tog lite vanlig senap och lite fransk)
  • 1 tsk vatten
  • salt & svartpeppar
  • 50 g smör
  • 3 msk vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.