Rulla in varje bit i en ½ skiva parmaskinka. Den här förrätten testade jag för några helger sedan då vi bjöd vänner på middag, det blev riktigt gott och enkelt att fixa och förbereda är det också
Lägg ut två skivor parmaskinka på varje halva. Rulla ihop och dela rullarna i två delar. ) Den här förrätten kan ju varieras med en mängd olika fyllning och passar även till utflyktsmat eller som buffémat om du skär lite mindre bitar av rullen
Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. Hade lovat er receptet på den goda förrätten vi gjorde och åt i fredags hos grannarna
Denna gång fyllde jag dem med en getoströra, lite parmaskinka och lite färsk babyspenat. ) Jag tycker dock att dessa brödrullar är så himla bra och goda att de förtjänar ett antal inlägg till
Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och solrosfrön. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Bred röran på parmaskinkan och rulla ihop. Chevréfyllda parmarullar. Idag bjuder jag på förrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen
En smakrik rulle att servera som förrätt eller på buffé. 4 portioner som förrätt. 8 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinka. 8 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinka
Förrätt. Inbakad fläskytterfilé med parmaskinka. Räkrullar. Nu är 2016 slut och vi går in i 2017 det börjar med en solig dag och lite kallare, känns väldigt bra tycker jag