400 g hälleflundra. Börja med kantarellerna. Blötlägg svampen i 2 tim och häll sedan av vattnet. Koka upp vatten, ättika, socker, salt, peppar och chili, låt dra 10 min
400 g hälleflundra. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g hälleflundra 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 2 krossade vitlöksklyftor Syltade kantareller
Hälleflundra. 600 g hälleflundra skuren i à 150 g portionsbitar. 50 minuter 600 g hälleflundra skuren i. Hälleflundra med brynt smörsås, gurka och blomkål
Så när jag igår stod vid fiskdisken och skulle planera helgens mat, låg tyvärr ingen Hjälmargös i disken men väl en hälleflundra och ropade till mig – gör något gott av mig
Hälleflundra 48-52 grader. Bakad röding, blomkålscreme, tomat, oliver, haricots verts och fetaost. Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga
Hälleflundra med ugnsbakad fänkål, salsa verde och potatis- och palsternackspuré. Ugnsbakad fänkål. Hälleflundra är en fantastisk fisk, och när den finns i fiskdisken till ett bra pris gäller det att passa på
6 bitar hälleflundra, 150-160 g styck. Strö över lite salt på fisken och låt stå i 10-15 minuter. Lägg fisken i en ugnsfast form med lite smör i botten
Lägg hälleflundran på dubbla lager plastfolie, rulla ihop och lägg i frys. Skär hälleflundran i tunna skivor och lägg ut i en cirkel på tallriken, pensla med olivolja
650 g hälleflundrafile utan skinn. 1Hälleflundra650 g hälleflundrafile utan skinn 1 l vatten 1 dl salt 0,5 dl matolja. 1Variation på broccoli2 broccolistånd 200 g smör 1 dl creme fraiche 1 citronHälleflundra. Skär bort eventuellt skinn på fisken och dela hälleflundran i 4 portionsbitar och lägg ner de i saltlagen, låt dem ligga 20 minuter