Auberginegratäng mozzarella tomatsås recept

Annas auberginegratäng med pesto och mozzarella

Annas auberginegratäng med pesto och mozzarella

Lägg på ett nytt lager aubergine, mozzarella och tomatsås. Tomatsås. Receptet till denna urgoda auberginegratäng, med pesto och mozzarella, kommer från boken "Annas medelhavsmat" av Anna Bergenström
AUBERGINEGRATÄNG MED TOMATSÅS

AUBERGINEGRATÄNG MED TOMATSÅS

Auberginegratäng. Lägg lite tomatsås i botten på en ugnsfast form därefter auberginskivor och ovanpå det riven ost
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Varva aubergineskivor och tomatsås i 2 smorda ugnsfasta portionsformar. Strö över riven mozzarella och gratinera högt upp i ugnen, ca 10 minuter. 125 g mozzarella
Italiensk auberginegratäng

Italiensk auberginegratäng

Bred ut lite av tomatsåsen i botten av formen. Jag tycker att den här mycket goda och smakrika auberginegratängen är en perfekt representant för det italienska köket
Auberginegratäng med italienska smaker

Auberginegratäng med italienska smaker

Häll lite tomatsås i botten av form, på med hackad och grillad paprika, aubergineskivor, hackad basilika, mozzarella i mindre bitar, grovriven parmesanost
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Gör tomatsåsen under tiden, riv parmesanosten och skiva mozzarellan. Lägg sedan ett nytt lager av auberginer och så vidare, avsluta med tomatsås och ost
Auberginegratäng med raw sallad

Auberginegratäng med raw sallad

Riv grana padano och skiva mozzarellaosten. Tomatsås. Auberginegratäng. Smaka av tomatsåsen med salt och peppar efter smak och riv i citronskal
AUBERGINEGRATÄNG

AUBERGINEGRATÄNG

Vackra aubergineskivor eftre stekning i olivolja och innan montering i ugnsform där de varvas med tomatsås och mozzarella
Auberginegratäng med mozzarellatopping

Auberginegratäng med mozzarellatopping

Ingredienser tomatsås. Lägg mozzarellan och den färska oreganon i en bunke. Smaka av tomatsåsen med salt, svartpeppar, vinäger och färsk basilika

Auberginegratäng

Varva aubergineskivor och tomatsås i 2 smorda ugnsfasta portionsformar. Strö över riven mozzarella och gratinera högt upp i ugnen, ca 10 minuter