Inspirerad av denna smakupplevelse började jag fila på en egen version av aubergine i tomatsås och efter x - antal försök fick jag till en smakbalans som jag var hyfsat nöjd med
Mustig och smakrik tomatsås med friterad aubergine. Skala auberginerna och dela dem i mitten. Inlägget Bourani banjan- Afghansk tomatsås med aubergine dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Servera biffarna ovanpå aubergineskivorna med tomatsås och bulgur eller pasta. De blir jättesaftiga och passar att servera på skivor av stekt aubergine
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Skölj och skär auberginen i små klyftor. Tomatsås. Lägg aubergine- och padronchilifräset runt om. Smaka av tomatsåsen och häll den sedan över kycklingen