Det var som att det var gjort för migmedkombinationenaubergine, vitlök och feta. Det viktiga är att auberginen är mjuk och att du använder bra fetaost och gärna en hyfsad oliv- eller rapsolja
Men snåla intemed kryddor. Skala vitlöken. Skivaaubergine och salta. Lägg dom i en ugns form. Vegetariskt. Äts medpita bröd som finns på orientaliska affärer
Auberginenblir som säkert många av er vet mjuk och söt i smaken när den ugnsbakas och det ikombinationmed det syrliga, söta och mustiga från smaksättarna gör detta till en riktigt "high-five" måltid
Gnidbitar av auberginemed salt och låt dem i en sil för att rengöra vitlök. Tvätta äggplantor väl och sedan skära på längden remsor av skal ger så en peelingauberginemed en rand och en utan bark, att pennan, så jag ringer
Men snåla intemed kryddor. Skala vitlöken. Skivaaubergine och salta. Lägg dom i en ugns form. Vegetariskt. Äts medpita bröd som finns på orientaliska affärer
Tillsättvitlöken och stek någon minuttill (vitlöken får intebli brun, då blir den lätt besk). Blanda olivolja och harissai en skål och pensla auberginenmed det
Lägg aubergine och vitlöksklyftornamed skal i en ugnsfast form och ställ ini den varma ugnen. Att rosta auberginen och vitlöken på hög värme isitt skal ger god rostad smak, blir nästan lite lätt rökig smak
Hacka lök och vitlök och stek tillsammansmed köttfärsen. Torka av vattnet från auberginenmed papper och stek alla skivor på båda sidorilite olja på hög värme tills de får lite färg
Börja med att lägga lasagneplattor i botten av en ugnsfast form. I detta recept så använde jag mig av krossade tomater medchili för att ge rätten en stuns och det blev kanon
Tag ut och lägg ett lager i botten på en ugnsform som först bottnas medlite tomatsås. Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginenbliriugnen
AuberginemedlinsröraEnkalorisnål, vegetarisk rätt medugnsbakadaubergine och krämiglinsröra. Dela auberginen på längden och lägg halvorna på en bakplåtspappersklädd plåt eller i en ugnsfast form