Vispa äggen riktigt tjockt i några minuter med elvisp. Gluten- och mjölkfria bakverk. Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Rör ner riven morot, ett ägg och mjölken. Redan vid frukost kommer hon med sina leksaker i munnen och lägger dom i mitt knä och tigger och ber om att jag vi ska leka apport
Det var kokt ägg, fil, yoghurt, korv, skinka, olika sorters ostar. Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg
Här lovar jag Er recept från mitt Afternoon Tea Christmas Edition och så lägger jag inte ut nånting. Tillsätt mjölken och rör försiktigt till en slät deg
Rör i seperat skål ihop ägg, mjölk och olja och häll i mjöl- och smörblandningen. Baka flera varianter av scones och köp goda pålägg, megaenkelt, förslag nedan