En morgon bjöd hon på supergrymma ägg till frukost. Blanda parmesan, örter, salt och peppar i en skål. Håll ett öga på äggen, slå av grillelementet om ytan blir för bränd innan äggen är klara
Och ägg. Plus parmesan. Knäck ner ett par ägg. PASTA MED BLADPSPENAT ÄGG OCH PARMESAN, en receptskiss. Vippa ner den varma bladspenaten och toppa med den äggula
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Ta upp den och torka av, lägg sedan upp på fyra tallrikar
Ta en bit parmesanost och skär i små platta rektanglar och lägg ner i stekpannan. Koka äggen så att gulan är så pass hård att du kan dela äggen utan att den rinner över
Nu valde jag att fylla mina små pajer med parmesan och ägg, så hela pajen är ju inte vegansk, men här har ni en bas som ni kan använda er av, och så kan ni själv bestämma fyllningen
Vänd schnitzlarna förs i det vispade ägget och sedan i parmesan, stek i rikligt med smör. Dagens middag blev parmesan panerad skinkschnitzel med broccolimos, vilket var riktigt, riktigt gott
Vispa upp ägget i en skål, tillsätt ost, vitlök, mjöl, salt och peppar. Just like Deb at Smitten Kitchen I love fritters and her recipe for broccoli parmesan ones is really good