Sallad åt jag på en tallrik bredvid. Varm macka. I stället tog jag en brödskiva direkt från frysen, bottnade en liten pajform med god olivolja och la brödet i
Plasta in ochlägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Tärna skinkan riktigt smått, och blanda medparmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran
Allt fräses på stekpannan och slutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. parmesanost. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Servera med en god sallad. Mosa ihop de kokta äggenmed resten av ingredienserna i äggröran. det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Börja med att koka äggen till de är så kokta som du önskar. Toppa sedan med sparrisen. Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallrökt lax, kokta äggoch smörstekt sparris
Ruccolasalladoch körsbärstomater. Ät varma överströdda av smulat bacon. Dela avokados och gröp ur lite av köttet, knäck äggenochlägg ner gulor och så mycket vita som ryms i håligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.