Häll i fond+ ev vatten och vinäger. ca 200 g ytterlår eller innanlår från t ex älg eller hjort. 1 tsk äppelcidervinäger. Låt puttra i 20-30 minuter om du har innanlår och kanske 30-40 minuter om du kör ytterlår. ca 200 g ytterlår eller innanlår från t ex älg eller hjort. 1 tsk äppelcidervinäger
Den gammaldags sursteken är ett fint exempel på vad marinering kan göra, det blir en mör och god stek av ofta ganska så hårda bitar som märgpipa och ytterlår av nöt
ytterlår. Bryn vitlök och tomatpuré i grytan, häll på vinäger, öl och kryddor. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 Kg högrev eller ytterlår. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger
Bryn vitlök och tomatpuré i grytan, häll på vinäger, öl och kryddor. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 Kg högrev eller ytterlår. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 Kg högrev eller ytterlår
Lägg det i en bunke och häll på en marinad, gjord av citronsaft, vinäger och buljong. 1½ kg ytterlår, innanlår eller fransyska. 1 msk vitvinsvinäger. 1½ kg ytterlår, innanlår eller fransyska. 1 msk vitvinsvinäger