5 rätter för under 500 kr
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 rätter under 500 kronor I säsong och ca. 30% ekologiskt
  • 12 eko ägg
  • 250 g champinjoner
  • 500 g eko morötter
  • 2 kg potatis
  • 2 kg ekologisk vitkål
  • 1 broccoli 1 granatäpple 1 pkt risnudlar
  • 1 kg blodapelsin
  • 1 kg rödlök
  • 1 b förkokta ekologiska bönor
  • 2 chili, röda
  • 1 vitlök 1 ekologisk persilja
  • 1 bit pepparrot
  • 100 g smör
  • 1 citron 1 pkt matvete
  • 1 liten burk grekisk yoghurt
  • Svamp”ramen” med vitkål, broccoli och pocherat ägg
  • 250 g champinjoner
  • 2 rödlökar 1 chili 2 vitlöksklyftor 4 ägg eko, löskokta
  • 1/5 vitkål
  • 1 broccoli 1 pkt ris/sobanudlar
  • ekologisk soja
  • persilja
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 2 dl rivna råa rotfrukter
  • 1-2 vitlöksklyftor, rivna
  • salt, svartpeppar
  • Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar.
  • Fläsklägg i gryta
  • 1 kg fläsklägg på ben
  • Blodapelsindressing
  • 2 ekologiska blodapelsin
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk korianderfrö
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.