Börja med att skala morot och vitlök och lök. Och finhacka vitlök och lök. Sedan lägger du lök,vitlök. 3 st vitlök. 1 st 500 gram krossade tomater vitlök och örter. 3 st vitlök. 1 st 500 gram krossade tomater vitlök och örter
Börja med att finhacka löken, vitlöken samt ev. Dvs mina klassiska hemmagjorda quornfärsburgare. Tillsätt tomatpurén, chilin och vitlöken och låt fräsa med en halv minut
Hacka lök och vitlök och fräs försiktigt i lite olja. Häll på quornfärsen och de krossade tomaterna. ca 400 g quornfärs. 1 vitlöksklyfta. ca 400 g quornfärs. 1 vitlöksklyfta
Fräs detta i matolja och tillsätt finhackad vitlök, chili och ingefärspaste. Däremot hade jag quornfärs hemma, så istället för vanlig färs fick det bli quorn i nudelwoken vi åt ikväll
se En stor nackdel med den här maten var att jag höll på att flippa av all quornfärs som myllrade ut sig över köket, det var bara att plocka fram sopen och städa köket efter middagen
hacka löken och vitlöken och fräs i ca 2 msk olja, tillsätt quornfärsen och låt det stekas med lökhacken i några minuter och krydda sedan med paprikapulver. 400 g quornfärs. 1 vitlök
Finhacka vitlöksklyftan och löken och fräs sedan detta i lite olja. 300g quornfärs (en påse). 1 klyfta vitlök. ) 300g quornfärs (en påse). 1 klyfta vitlök
Jag har dock bytt ut nötfärsen mot quornfärs och lagt till en vitlöksklyfta, produktutvecklat lite. Låt puttra, pressa i vitlöken och smaka av med eventuellt lite mera salt