En äkta, supergod, härlig, näringsrik vegetarisklasagne där alla komponenter och alla näringsämnen finns representerade - det är en riktigt godlasagne enligt mig
När jag lagade lasagnen senast funderade jag på hur den skulle kunna bli ännu godare än vanligt när jag bara gör den snabbt på sånt som råkar finnas hemma
Godmorgon. Vegetarisklasagne. Varva sedan ostsås, lasagneplattor och grönsaksröra i en oljad form. 1 pkt färska lasagneplattor. Följ mej via Bloglovin 1 pkt färska lasagneplattor
Den här vegetariska varianten med keso och spenat är så god och man saknar inte alls färsen. Lasagne är rätt perfekt fredags- och helgmat för du bara blandar och lägger ihop allt, och resten sköter ugnen
Krama ur spenaten, smula fetaosten och börja lägga samman lasagnen. först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform. 1200 g lasagneplattor, färska. 12 gula lökar 500 g morötter 1 förp tomater, krossade 1 grönsaksbuljongtärning salt & peppar 200 g lasagneplattor, färska 500 g cottage cheese 1,5% 150 g bladspenat 1 dl riven ost 32%Sätt ugnen på 225°
Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Strö riven ost över lasagnen och ställ sedan in den i ugnen, 225 grader i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.