Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Tillagning. 1. Dressingen. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Finhacka vitlök och citrongrässtjälkarna som du först bankar på med baksidan av en kniv. En klassiker från det Vietnamesiska köket är olika former av buljongsoppor som heter Pho
Riv vitlök, skär chilin i tunna skivor och rör ner i såsen. Lägg upp på tallrikar, häll över den vietnamesiska såsen och servera genast med den ljumma salladen
Halvera vitlök, lökar och ingefära – såvida det inte är något som är dåligt så behöver du inte ens skala något av det, skär bara bort om det är nån dålig bit
Vietnamesiska smaker insvepta i krispiga salladsblad. Finhacka 1 vitlöksklyfta samt 1 röd chili. När färsen är smulig tillsätter du den finhackade vitlöken samt smaksätter färsen med 2 msk fisksås, 2 msk japansk soya och saften från 1 lime samt den finhackade chilin. 1 vitlöksklyfta samt