Skiva falukorven och lägg dom i en smord ugnsfast form. ½ ring falukorv (400 g). Öppna burken med champinjoner och häll av spadet i ett glas, vi ska använda spadet till champinjonsåsen
Fräs falukorv, morötter, lök och curryn tills det fått fin färg. ca 4 pers300-400 g falukorv, strimlad2 morötter, riven1 gul lök, hackadcurry1 dl majs1 pkt matgrädde1 msk kycklingfond1 burk krossade tomatersalt och pepparHetta upp matfett i en stekpanna. 300-400 g falukorv, strimlad
Skär falukorven och purjolök i bitar. När potatisen kokat i 10 minuter, tillsätt falukorv, purjolök, tomatpuré, örtsalt och persilja (alternativt dill). 400 g falukorv
Den här vilda falukorvsgrytan testade vi för någon dag sen och vi blev väldigt positivt överraskade då grytan fick en väldigt fyllig och god smak som passar perfekt på hösten
Strimla falukorven och stek i smör tills den fått lite gyllene färg. ½ ring falukorv. Tillsätt grädde, ketchup, krossade tomater och sambal oelek, låt puttra ihop ett par minuter
Gör dubbel sats sås och ha hälften vid sidan om, byt ut falukorv mot skivad corned beef (konserv), eller skivor av kokt mört nötkött, eller skivor av försvarets "köttkonserv" om du är lycklig ägare till en dylik konserv
Skär falukorven i tärningar, och lägg den i en ugnsäker form. 1 falukorvs ring(800 g). Stek svampen och pudra över mjölet och rör om, späd med buljongen under omrörning, koka upp och tillsätt mjölken, och salta och peppra, låt puttra någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.