Servera med vaniljsås eller vaniljglass. Du kanske också gillarKalljästa små hålkakorKolakladdkaka med kondenserad/karamelliserad mjölkKassler med solrosfrön, spenat och mango chutney 150 gram smör
Mörk choklad som möter mjuk kokosvaniljsås. Servera med vaniljsås på kokosmjölk. Gör genom att blanda kokosmjölk (garants rosa som stått i kylen över natten är perfekt) med vaniljpulver och lite agavesirap så år man den perfekta vaniljsåsen
Servera pajen med vaniljsås eller en kula vaniljglass. För det första blandar jag i lite solrosfrön och grovt hackad mandel i smuldegen vilket ger ett väldigt gott ”crunch”
Ta ut pajen och njut av den tillsammans med vaniljglass eller vaniljsås. solrosfrön. solrosfrön. Vi har levererat både det ena och det andra på den här bloggen genom åren men om det är något som varit mer sällsynt så är det desserter
Servera med vaniljglass eller vaniljsås. Räksallad med avokado, rostade solrosfrön och limesås. Rosta solrosfröna med lite salt och toppa salladen med dem
Servera gärna med en vaniljsås. 4 - 6 portioner, tid ca 45 min 150g krusbär (valfri frukt/bär) 1/2 dl hasselnötter1/2 dl mandlar2 dl havregryn2 msk sesamfrön1/2 dl solrosfrön eller pumpakärnor2 msk kokas2 msk råsocker2 tsk vaniljsocker1/2 dl rapsolja1/2 dl vatten Sätt på ungen på 200 grader. 1/2 dl solrosfrön eller pumpakärnor
Strö över resten av solrosfröna. Låt kakan svalna och servera med vaniljsåsen. Vaniljsås. Blanda mjöl, bakpulver och 3/4 av solrosfröna och rör till en jämn smet. 1 dl solrosfrön