Det är dessutom fullproppat med socker, smör och vetemjöl. det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajen även bacon eller liknande
Häll på färsen och låt steka med några minuter. Bred ut ett lager med tacofyllning ovanpå. Jag blev så inspirerad att jag genast ville sätta igång och laga något av alla goda recept
Chokladpraliner med banan och jordnötssmör. Choklad, olika karameller, lakrits, salt, surisar – ja, det mesta slinker ner och jag njuter av varenda bit
Pasta med massor av färska grönsaker till går otroligt snabbt att göra - och är supergott. Det här med mat är ju gott, men inte min högsta prioritet i livet
men också fullproppad med socker, fett och enormt mycket kalorier. Den blev lagom hög att skära på mitten men vill du ha en högre tårta (två lager) skulle jag ta en mindre form och grädda lite längre i ugnen
*tycker personligen att det är godast med morötter* Lycka till. vetekli 2 dl havrekross el vetekross 2 dl grovt rågmjöl 2 dl grahamsmjöl 5 dl vetemjöl 1 dl linfrön (kan skippas) 1 ½ dl rivna morötter el russin 5 tsk bikarbonat 2 tsk salt 1 liter fil 2 dl mörk sirapBlanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in
Hemligheten stavas Baksött från Hälsotreats (jag har köpt och betalat detta själv, har inte ens haft kontakt med företaget – totalt osponsrat inlägg med andra ord)
Blanda alla torra varor, klipp aprikoserna i småbitar och rör runt i mjölblandningen. Blanda filmjölk, mjölk och sirap och rör ner i mjölblandningen, rör om tills allt blandat sig ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.