Ingredienser Pajdeg 200 g grahamsmjöl 125 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning 1 st purjolök, strimlad 200 g champinjoner, färska, skivade 150 g bladspenat, färsk 150 g kalkonbacon, strimlat 150 g Västerbottenost, riven 2 dl crème fraiche 2 st ägg 1 tsk svartpeppar 0,5 tsk persilade smör till stekning
Blanda skinka, lök, västerbottenost och parmesanost i en bunke och häll i det förgräddade pajskalet. 1,5 dl dinkelmjöl1,5 dl grahamsmjöl125 g smör3 msk vatten. 1 pkt strimlad skinka1 liten gul lök2 dl västerbottenost1 dl riven parmesanost5 ägg5 dl vispgräddesalt och pepparGör så här. 1,5 dl grahamsmjöl. 2 dl västerbottenost
3 dl riven Västerbottenost. 1 dl grovt rågmjöl (grahamsmjöl går också bra). 3 dl riven Västerbottenost. Den här veckan var det min tur att bjuda på torsdagslunch på jobbet
Gott till bara riktigt gott smör eller en bit västerbottenost. 2,5 dl grahamsmjöl. 2,5 dl grahamsmjöl. Nu var det ett tag sedan det blev några recept på bloggen, men ibland räcker inte tiden till
Jag använder nästan alltid pajdeg med grahamsmjöl, men det går bra med vilken variant som helst. 1 dl grahamsmjöl. 150 g riven västerbottenost. 1 dl grahamsmjöl. 150 g riven västerbottenost
Hacka ihop vetemjöl, grahamsmjöl, ½ tsk salt finfördelat smör, gärna i matberedare. 1 dl grahamsmjöl. 350 g västerbottenost, riven. 1 dl grahamsmjöl. 350 g västerbottenost, riven