Blanda samman majonnäs, crème fraiche, dill och riven ost. ½ dl skuren dill. 1. Häll bort lagen från sillen (skär sillen i bitar om du använder hela filéer)
lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
5 msk dill. 1. Värm ugnen till 175 grader. Ställ krustaderna på en papprad plåt och fördela osten i dem. Dela potatisarna i bitar och lägg dem på osten
Servera rårakorna på fat, garnerade med turkisk yoghurt, löjrom, lök och dillkvistar. 4 st medelstora potatisar, fast och grovriven1 st gul lök, grovriven75 g grovriven västerbottenost2 msk smör till stekning0. 5 krm svartpepparTillbehörlöjrom1 stor rödlök finskuren1 dl dill, finskuren + ev dillvippor till garnering2. 75 g grovriven västerbottenost. 1 dl dill