Varva gurkor, senapsfrö och dill i glasburkar och häll på den varma lagen. Passa på att köp Västeråsgurka nu innan säsongen är över, så mycket godare än köpegurka
Har du sett att det just nu nästan kryllar av ”Västeråsgurka” i affärerna. Ja, kräftsäsongen är här och dillkronor används i massor men de där gurkorna, har du egentligen riktigt bra koll på vad du ska använda dem till
Varva gurkskivor, senapsfrö och dillkronor i burkar/kärl. späda dillkronor. späda dillkronor. ca 1 kg västeråsgurka (skrubbad och sköljd). ca 2 msk gult senapsfrö. ca 1 kg västeråsgurka. ca 2 msk gult senapsfrö
Varva skivad gurka med chili, pepparkorn, dillkronor och peppparrot i rena glasburkar. 1 kg västeråsgurka. 5 dillkronor eller 1 msk gula senapsfrön. Related 1 kg västeråsgurka. 5 dillkronor eller 1 msk gula senapsfrön
Varva gurka, dill och senapsfrön i rena glasburkar. 1 1/2 kg frilandsgurka (kallas även druvgurka, inläggningsgurka eller Västeråsgurka). 1 knippa dillkronor. 1/2 dl gula senapsfrö
Varva gurkor, dill och dillkronor i en stor burk med lock. Dill och dillkronor. 3 l skivade gurkor - slanggurka eller västeråsgurka. 4 msk gula senapsfrön